Loading../...
Individualna svetovanja
Fotografija: Nina Vidmar

VSE, KAR SI SI KADARKOLI ŽELELA, TE ČAKA ONKRAJ STRAHU!

Ne veš, zakaj si spet v "strupenem" odnosu s partnerjem, ki ti ne ceni in ti ne vrača tega, kar daješ?

Imaš težave z nihanjem telesne teže in nezdravim življenjskim slogom, s tem pa tudi s slabšo samopodobo?

Te v službi še vedno ne cenijo dovolj glede na tvoj izjemen trud in visoko strokovnost?

Čutiš, da ti pripada mnogo več v življenju, kot vse to, kar doživljaš sedaj?

Potem je pravi čas, da z mojo pomočjo pogumno stopiš v neznano in s tem osvežiš odnos do sebe!

V okviru posamičnih, individualnih seans ali v njihovem sklopu, 3-mesečnem “Programu celostne preobrazbe življenja”, ti bom pomagala ponovno zaslišati svoje želje in potrebe, opredeliti problematične točke tvojih odnosov in ti jih z analizo tvojih podzavestnih vzorcev pomagala tudi odpraviti. Svetovala ti bom pri tem, kako vzpostaviti bolj zdrave življenjske navade, pozorneje izbirati le ohrabrujoče misli, postati bolj samodisciplinirana in biti v močnejšem stiku s svojim nezavednim. Vse to bo okrepilo tvojo intuitivno presojo in kreativnost, povečalo samospoštovanje in notranjo moč, kar se bo sčacoma začelo odražati tudi v zadovoljstvu s tvojim osebnim življenjem in s povečano poslovno učinkovitostjo!

Program posamičnih seans kot tudi 3-mesečne, celostne preobrazbe, pripravim v skladu s tvojimi individualnimi potrebami in ga zasnujem tako, da obsega celostno podporo na področju tvoje osebnostne in duhovne rasti.

Več informacij, cena in rezervacija termina: info@ninaorel.eu

Izvajanje individualnih seans: poslovni prostor - Trg komandanta Staneta 12, Ljubljana - Šiška.


Kaj menijo stranke o mojem delu?

Tina
”Ninin trimesečni ‘Celostni program preobrazbe’ je zakon!! Spremlja te ob vseh korakih sprememb, na voljo ti je ves čas tudi po telefonu, kar mi je veliko pomenilo, ko so prišli težji dnevi. Zna motivirati človeka in je tudi sama velik vzgled za samodisciplino. Priporočam njen program vsem ženskam, ki si želijo štartati na novo! Hvala, Nina.” :)

Branko
”Ker sva s partnerko v času samoizolacije zaradi corona-virusa zašla v slepo ulico najinega odnosa, sem se obrnil na Nino - telefonske terapije in kasneje še osebne seanse pri Nini, skupaj z mojo partnerko, so rešile najino zvezo. Hvala Nini za potrpljenje in za vse njene izkušnje!”

Alja
"Po veliko letih menjavanja terapevtk sem končno našla pravo zase! Profesionalna, odkrita, pozitivna. Pa še je ful močna ženska, ki pa je ohranila dostopnost, zna priznati napake in je ostala čuteča. In pri njej dobiš občutek, da si poseben. Vse to mi je med seansami dajalo ogromno energije!”

Polona
” Inteligentna. Analitična. Natančna. Dosledna. Izvrstna poslušalka. In tudi stroga, ko je potrebno. Obožujem njen pristop in jo zelo priporočam vsem, ki potrebujejo močno, inspirativno vodstvo pri spremembi sebe!”

Jaka
”Nina je top terapevtka! Včasih je težko slišat resnico, ki ti jo pove o tebi, ampak edino tako lahko narediš spremembo. Nina, HVALA za vse!” :)

Stane
”Pronicljiva pri analizi človeških značajev, zelo natančna pri predvidevanju razvoja medčloveških odnosov, topel človek in predvsem velika strokovnjakinja na svojem področju, ki jo zelo priporočam. Njeni zapisi na blogu so poslastica! "

Tjaša
“Za Ninino svetovanje sem izvedela preko njenega bloga. Pod številne njene ugotovitve glede moških in žensk se tudi sama podpišem. Ker so tako spretno ubesedene, sem jih mnoge screenshot-ala in pošiljala različnim moškim, ko je prilika to zahtevala. In ko berem, postanem v sebi nekakšna amazonka, ki zakriči in opozori na vsako sprenevedanje, ko ga zazna. Hvala za to, Nina!”

Katja
”Nina je ena tistih terapevtk, ki so šle v korak s časom - ne postavlja se nad klienta, ampak z njim odkrito deli svoje številne, tudi težke izkušnje v odnosih z moškimi - zato sem se ji tako odprla kot nikomur prej in po njenem ‘Celostnem programu preobrazbe’ na novo zaživela! Njeni zapisi na blogu so navdih za vse nas, ženske!!"

Skupinska srečanja