Loading../...
Skupinska srečanja

Nikoli ni prepozno, da si dovoliš biti to, kar si!

Spoštovane dame in gospodje!

Ker dosledno spoštujem vsa priporočila Nacionalnega inštituta za zdravje glede preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom COVID-19, sem tudi jaz sprejela vse nujne, preventivne ukrepe za ohranitev zdravja mene in vseh ljudi v moji bližini.

Zato ne bom izvajala delavnic od vključno 9. marca dalje do vladnega preklica izrednih razmer v državi.

Še naprej pa sem vam z veseljem na voljo za individualne terapije osebno (poslovni prostor - Trg komandanta Staneta 12, Ljubljana) in preko skype-a ali whatsapp (video)klica – naročanje in več informacij: info@ninaorel.eu!

Ker je preprečevanje epidemije odgovornost vsakega od nas, verjamem, da boste z razumevanjem sprejeli mojo odločitev.

Želim vam lepo pomlad v samoizolaciji in veliko zdravja!


….pa seveda hvala za obisk štirih delavnic v februarju – lepo vas je bilo spoznati!

VSE, KAR SI SI KADARKOLI ŽELELA, TE ČAKA ONKRAJ STRAHU! (samo za ženske)

Kako po tisočerih čustvenih udarcih frišna štartati v ljubezen, kako partnerju skomunicirati svoje intimne želje med rjuhami, kaj te spodbudi k temu in kaj preplaši, da se ne odpreš sama sebi in kako v polnosti uživati v sebi in svojem življenju, in to ne glede na trenutne življenjske okoliščine!

HAPPY VALENTINE'S DAY TO MYSELF! I LOVE YOU. (samo za ženske)

Kako srečati nekoga,ki govori tvoj jezik ljubezni? Kako skomunicirati samo sebe - sami sebi? (Moški ni čarovnik, ki bi lahko brez tvojih besed razbral "navodila za uporabo tebe"!) Kako ozavestiti, zakaj in kje si ga lomila v zvezah, si to odpustiti in se brezpogojno vzljubiti? (In to morda prav na letošnje Valentinovo, ko bo marsikatera druga še vedno zmotno čakala, da ji bo moški podaril vse tisto, kar bi si morala najprej sama.)

PET ČUDOVITIH LASTNOSTI MOŠKEGA IN KAKO JIH UPORABITI V ODNOSU Z ŽENSKO? (samo za moške)

Lupčki moji, zavedam se, da še k zdravniku ne greste prav radi, kaj šele k taki neizprosni dušni dohtarci, kot sem jaz, ampak vzemite naše srečanje kot novodobno spovednico, v kateri vam bom skozi svoje oči Trnuljčice, ki je dve desetletji čakala na princa, da jo prebudi iz sna, dokler ni ugotovila, da si mora le sama malo glasneje naviti budilko in se prebuditi v novo sebe, pomagala prepoznati vaših 5 vrhunskih lastnosti in kako jih obrniti v prid sebi in odnosu z žensko, pa tudi, kje so skrite pasti vašega načina komunikacije z nami in kako jih zaobiti.

ZAKAJ SE ŽENSKA POGREZNE V MOLK IN KAKO JI LAHKO MOŠKI POMAGA SPET SPREGOVORITI? (za moške in ženske)

Priznam vam, da sem pasivno agresijo s “tiho mašo" zelo rada veliko let prakticirala tudi v dvojini, ko je prišlo do večjih konfliktov, ki sem jih težko spocesirala še v sami sebi, kaj šele, da bi mi to uspelo narediti s partnerjem! Ampak ta infantilna notranja drža “v jok, pa na drevo” (ki vodi sčasoma tudi v naše zavračanje moškega v intimi!) je seveda le izsiljevanje pozornosti, ki nam da ženskam kratkoročno navidezni občutek “moči”, konča se pa ta igrica v slepi ulici vzajemnih čustvenih manipulacij, varanja, verbalne agresije ali celo fizičnega nasilja. Zakaj se ženske začnemo tako obnašati v odnosu, kako lahko to same omilimo in kako nam pri tem lahko pomagate moški?

Skupinska srečanja
Fotografija: Ellen von Unwerth