Loading../...
Nina Orel

Motivacijski treningi za ženske

Si želite osvežiti odnos do sebe?

Draga moja, si tudi ti ena tistih, ki si (samska ali v zvezi), a se ne počutiš izpolnjeno?

Nehaj kazati s prstom na druge krivce za tvoje stanje - rešitev je v tebi in jaz ti jo lahko pomagam najti!

In…da ne bo pomote: nimam pojma o klasičnem partnerstvu, ker prehitro izgubim živce s samo seboj ob moškem! (Zato imam tudi raje ljubimce in moto “po uporabi zavrzi” - od vsakega pobegnem še preden zavoham enoličnost.) In zato priznam, da zate nimam recepta za kakovosten odnos z nekom v dolgoročnem razmerju. Še toliko manj, ker nisem niti poklicna terapevtka!

Ker pa sem prav zaradi neskončnih težav v razmerjih svoje življenje posvetila analizi odnosa ženske do sebe in do moškega, ti zlahka postrežem z odgovori, kako narediti iz lastnega življenja čarovnijo (ne glede na trenutne življenjske okoliščine!), kako (ponovno) zanetiti notranji ogenj in brezpogojno vzljubiti sebe in svoje življenje, kaj je to avtoerotika in kako jo uporabiti sebi v prid, kako in zakaj ženske najpogosteje ‘pademo na izpitu’ v dvojini in nam gre zato zveza v franže? (za kar potem ponavadi rade krivimo moške!), zakaj so najvažnejši spolni organ naši možgani in kako z vsemi temi informacijami lahko redefiniraš in repozicioniraš sebe - znotraj partnerstva ali kot samska!

Nina Orel

Vse to in še veliko več koristnih nasvetov ti lahko ponudim individualno ali v izbrani, ožji družbi.

S konstruktivnimi pogovori in učinkovitimi treningi za kakovostnejše sobivanje s seboj na vsakodnevni ravni, ti bom pomagala spet začutiti radost bivanja v sami sebi!

Morda te čisto vsa spoznanja med tem vodenim brskanjem po sebi ne bodo že kar prvi trenutek osrečila, zagotovo pa te bodo dolgoročno odrešila, ker si boš razkrila novo podobo sebe. In nenazadnje - vsaka od vas, ki se bo odločila za tovrsten korak nazaj k sebi, bo s tem prispevala tudi k dvigu splošne ravni zavedanja v naši družbi o pomembnosti ohranjanja zvestobe sami sebi!

"Drage moje, edini, zveličavni način, kako ublažiti težo in neizprosnost tega, do nadaljnjega bolj moškim na kožo pisanega sveta, je najti UŽITEK v sami sebi!!! Zatreskajte se končno same vase. Začnite početi stvari, ki vas veselijo in ne iščite več izgovorov, da ‘nimate časa ali denarja ali da nekaj ni primerno' - vaš trenutek prebujenja je prav ZDAJ, ko tole prebirate!"

Za dodaten navdih pri spremembi sebe si pa preberi še preostali del tega zapisa mojega alter-ega, ognjevite Jožice Srbež, na blogu Slavetomyself.

Če si se prepoznala v navedenem in si želiš preobrata na (še) bolje, me brez oklevanja kontaktiraj!

Skupinska srečanja

Skupinska srečanja v ožjem krogu

Zate, ki si želiš edinstvene izkušnje notranje preobrazbe v idiličnem okolju in v ožjem krogu ostalih udeleženk, prirejam druženja »čarovničk ob kotlu« z debatami o vročih tematikah v partnerstvu, ki jih bo občasno popestril tudi zanimivi gost!

Več informacij najdeš tukaj.

Zagotovitev prostega termina in vse druge informacije: info@ninaorel.eu (pripis: »Skupinsko srečanje«)

Biti super ženska ... ali raje ženska, ki je super?

Si želite, da vašim zaposlenim gospem v okviru delavnice razkrijem nasvete, kako lahko ženska kljub hitremu tempu vsakdana ohranja notranje ravnovesje in prispeva s tem k osebni harmoniji, boljšim odnosom in k še večji delovni učinkovitosti?

Dogovor za termin in vse druge informacije: info@ninaorel.eu (pripis: »Delavnice za podjetja«)