Loading../...

Vodenje seminarjev

Potrebujete svežo in učinkovito idejo, kako v prezasičenem trgu izpostaviti svoj izdelek ali storitev? Bi radi >ponovno pridobili zaupanje stranke, ki ni bila zadovoljna z vami? Si želite napisati zanimivo sporočilo za medije o vaši poslovni inovaciji, pa ne veste, katere informacije vanj vključiti in na koga v medijih jih nasloviti, da bodo dosegle vašo ciljno javnost? Bi radi organizirali odlično obiskan in medijsko zanimiv poslovni dogodek, pa ne veste, kako se tega lotiti?

Zato sem na podlagi več kot petnajstletnih izkušenj s področja piarja in novinarstva za vas zasnovala seminar “Piarovec; nadloga ali odrešitev?”. Z njim boste osvojili osnove upravljanja odnosov z javnostmi in pridobili številna druga uporabna znanja od gostujočih predavateljev,najuglednejših strokovnjakov s področja novinarstva, trženja, odnosov z javnostmi in protokola v Sloveniji!

Odgovorno in strateško zasnovano komuniciranje z javnostmi je dolžnost vsakega uglednega podjetja ali organizacije - zato ne odlašajte več!

Nina Orel - izobraževanje