Loading...

Povečajte prepoznavnost, ugled in dobiček!

Vzpostavljanje in ohranjanje odličnih odnosov z javnostmi ni tek na sto metrov, ampak vzpenjanje na dvatisočaka. Tako kot samo s premišljenim razpolaganjem energije dosežemo njegov vrh, se vam bodo tudi trud in sredstva, vloženi v strateško komuniciranje z mediji in drugimi javnostmi, sčasoma povrnili v poslovni in osebnostni rasti.

Če ste doslej prepuščali grajenje svoje podobe v javnosti drugim, je čas, da jo začnete ustvarjati sami - in jaz vam pri tem lahko svetujem! Iz informacij o vas ali o vašem podjetju bomo skupaj ustvarjali medijsko zanimive zgodbe, z njimi izbrane ciljne javnosti opozarjali na prednosti vašega izdelka ali storitve in s tem povečevali vašo prepoznavnost, ugled in dolgoročno tudi dobiček.

Zaradi odličnega poznavanja slovenskega medijskega prostora, dolgoletnih povezav s predstavniki najvplivnejših medijev, seznanjenosti z najnovejšimi smernicami na področju odnosov z javnostmi, z uporabo najučinkovitejših orodij komuniciranja in svoje ustvarjalne drznosti vam zagotavljam, da bo promocija vas ali vašega podjetja sodobna, prodorna in izvirna.

Veselim se sodelovanja z vami!

Za dodatne informacije ali proste termine me kontaktirajte!

Nina Orel